Friday, January 2, 2009

Tawau Drag Race Countdown 2009


Cuaca di Tawau pd 27 hb dec agak mendung, bunyi deruman enjin mengamit bait-bait darah kejantanan utk meninjau apa sedang berlaku di lapangan terbang lama tawau, seperti penganjuran yg lepas-lepas, Khemah-khemah sudah banyak di dirikan, tepi litar sudah di pasang kawat duri, ku tarik rokok dalam-dalam dan berjalan menuju ke pit starting.

Secara... Umumnya...

Tawau Drag RAce kali ini.. Bertambah Matang Dan MantaP!!!,
Instrument penganjur pun dah bertamabah baik,,
Kereta yg menyertaipun,,, dah BERTAMBAH GILA KUASA!!!

Tahniah Kepada semua CREW TMSC gud work,
KING TETAP KING,,,
cuma * penyertaan dari luar kawasan Tawau agak Kurang...
Mungkin.. di sebabkan oleh FAKTOR ekonomi sekarBang nie...
dan menurut sahabat maya gue Nieja, d KK, ada racer KK yg pergi menghabiskan cuti di ujung tahun, dan ada juga yang masih kletak,kletuk, kletak mengetuk mesin pembunuh mereka.

nie ada gambiran untuk santapan kalian,
biar pecah di mulut jangan pecah di BLOCK oraitz...
nanti gue upload lagi..... ada 70 keping gambar lagi
















mau gambir lagi tawau drag

5 Responses to “Tawau Drag Race Countdown 2009”

Neija said...
January 5, 2009 at 10:09 PM

uiks! ada pulak nama ku masuk dalam ini cerita hehe :-p
mm.. rx7 ringo x turun pulak... vr4 dia yg manang tu kan?
ish ish.. rugi juga aku rasa x dpt turun aritu..huhu


faROCK said...
January 11, 2009 at 12:02 AM

ringgo ada turun.. tapi... x der pencabar..
ko kwn myfriend dr KK... merangkap mata-mata ku eheheh


QueenImah said...
April 30, 2009 at 9:08 AM

lahirnya bakal drif negara yang berkuasa..hehehhe..anak buah ku tue...


Anonymous said...
November 16, 2009 at 1:32 PM

Baru-baru ni ada drag race, tapi susah nak tengok dan ambil gambar. Nxt time penganjur kena lah berikan tempat yang selesa pada peminat yang datang, rumput dan lalang yang setinggi manusia kena potong, baru lah ada standard. Peserta pun kena peka tentang 'safety' jangan lah race pakai selipar jepun!


farock said...
November 17, 2009 at 11:05 AM

terima kasih atas cadangan anda anon 908


Post a Comment

FxxK Yahudi